USLOVI KORIŠĆENJA

Unikatno.rs je platforma koja pruža uslugu kreiranja i postavljanja internet prodavnica u kojima se prodaju ručno pravljena garderoba, obuća, kao i modni aksesoari.

1. Kreiranje prodavnica

Korisniku koji se obrati našoj platformi sa željom da mu bude kreirana prodavnica, dobija pristupne podatke za dalje upravljanje prodavnicom i ulistavanje proizvoda. Korisnik je dužan da pristupne podatke pažljivo čuva i ne daje ih na uvid trećem licu. Unikatno.rs platforma zadržava pravo da, zbog funkcionalnosti i reprezentativnosti sajta, odloži ili odbije kreiranje prodavnice, kao i objavljivanje određenog proizvoda bez dodatnih obrazloženja.

2. Registracija kupaca

Kupac na platformi unikatno.rs može da postane svako punoletno lice sa prebivalištem u Republici Srbiji koje popuni registracionu prijavu i prihvati uslove i pravila korišćenja. Kupac je obavezan da prilikom registracije unese ispravne lične podatke.

3. Sadržaj sajta

Svaki korisnik je dužan da unese fotografije, opise i karakteristike svakog proizvoda tako da oni apsolutno odgovaraju činjeničnom stanju. Naša platforma ni na koji način ne može biti odgovorna za neispravnost unetih podataka od strane bilo kog korisnika.
Unikatno.rs zadržava pravo da u unesenom tekstu izvrši intervencije kako bi se postigla bolja preglednost i gramatička ispravnost, a koje ni na koji način ne menjaju suštinu i značenje teksta. Platforma takođe zadržava pravo na obradu unesenih fotografija kako bi se postigla njihova bolja estetska uklopljenost na sajt.
Platforma unikatno.rs zadržava pravo da u svakom trenutku, bez dodatnih objašnjenja, ukloni određeni proizvod ili prodavnicu sa sajta u ukoliko su u suprotnosti sa poslovnom politikom platforme.

4. Kupoprodaja

Svaki posetilac sajta je dužan da pažljivo pročita opis proizvoda, uslove slanja kupljenog proizvoda i reklamacije za konkretan artikal.

5. Recenzije

Recenziju i ocenu proizvoda može uneti prijavljeni posetilac nakon kupovine određenog proizvoda. On je dužan da recenziju napiše objektivno, bez namere da naškodi nečijem ugledu ili namere da obmane ostale posetioce nerealnom recenzijom. Ukoliko recenzija sadrži lične uvrede i neprikladan rečnik biće odmah uklonjena, a platforma unikatno.rs zadržava pravo da korisniku koji takvu recenziju napiše, ukloni nalog sa platforme.

6. Uslovi plaćanja

Trenutno samo lica u Republici Srbiji imaju mogućnost kupovine proizvoda preko naše platforme. Cena svakog proizvoda je izražena u RSD, i nalazi se ispod svakog pojedinačnog proizvoda i u cenu nisu uračunati troškovi transporta. Sva roba kupljena na našoj platformi plaća se pouzećem kod kurira.

7. Rok i uslovi isporuke

a) Pošto ste potvrdili Vašu porudžbinu, dobićete e-mail kojim Vas obaveštavamo da je Vaša porudžbina primljena i da ista ulazi u fazu obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan - obaveštenje o prijemu narudžbenice. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine i okvirnom vremenu isporuke - obaveštenje o potvrdi narudžbenice. 

b) U slučaju da je proizvod koji je u ponudi na unikatno.rs privremeno nedostupan mi ćemo zadržati Vašu porudžbinu dok nam proizvod ponovo ne bude na raspolaganju (u prihvatljivim vremenskim okvirima) i obavestiti Vas o roku dostave, a zatim ćemo Vam porudžbinu poslati uobičajenim putem. U slučaju da je određeni proizvod stalno nedostupan, ponudićemo Vam adekvatnu zamenu ili vratiti novac ukoliko ste već izvršili uplatu.

c) Unikatno.rs platforma, takođe, zadržava pravo da ukoliko nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporuči raspoložive od naručenih proizvoda, a o tome ćete biti blagovremeno obavešten e-mailom ili telefonom. Takođe, bićete istovremeno obavešteni o predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

8. Reklamacije, primedbe u radu i predlozi za poboljšanje korisničkog iskustva

Budite slobodni da nam se obratite putem kontakt forme na sajtu, e-maila kontakt@unikatno.rs ili putem telefona 064/9 660 160, ukoliko imate bilo kakvu reklamaciju na neki od proizvoda kupljenih na našoj platformi unikatno.rs ili date kritički osvrt na naše poslovanje i svojom sugestijom doprinesete boljitku u našem radu.